CEMP Experience

ONLINE MÉDIA

2015. augusztus 07. - CEMPX

 

port_hu_logo.jpg

A PORT.hu, Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb programkereső és programajánló oldala nemcsak egyedülállóan részletes tévéműsort és filmadatbázist kínál, hanem a hazai szabadidős-kulturális kínálat szinte valamennyi lehetőségét átfogja.

TOVÁBB

 

szinhaz_hu_logo.jpg

A Színház.hu a magyar előadóművészet és a színházi szakma legfontosabb fóruma mind a professzionális szakemberek, mind a nagyközönség számára.

TOVÁBB

fidelio-logo_blog.png

 

A Fidelio.hu 2002 szeptemberében klasszikus, jazz- és világzenei honlapként indult – ma már az ország egyik legfontosabb kulturális portálja, hírekkel, kritikákkal, interjúkkal és egyedülálló adatbázisokkal.

TOVÁBB

 

7ora7_logo.jpg

A színházi szakma és a nagyközönség körében egyaránt népszerű 7óra7 célja a hazai és a határon túli magyar színjátszás átfogó, kritikai jellegű bemutatása.

TOVÁBB

 

logo_libri.jpg

A Libri 2000-ben indította el Libri.hu internetes könyváruházát, 2007-ben pedig már az online és multimédia szakma egyik legrangosabb díját vehette át az eFestival-on az elektronikus kereskedelem kategóriában.

TOVÁBB

 

shopline_bookline_logo_cmyk_pantone368c_v001.png

A Shopline Magyarország vezető webáruháza, amely hazánk legsikeresebb online könyves áruházából, a Bookline-ból nőtte ki magát. A Bookline-on minden kultúrával kapcsolatos termék, tehát több százezer könyv, film és zenei kiadvány elérhető.

TOVÁBB

 

logo_index.jpg

Az Index.hu vezető hazai hírportál, az egyik legkarakteresebb internetes brand, amely 1999 májusa óta van jelen a piacon.

TOVÁBB

 

logo_divany.jpg

A Dívány a fogyasztó, mindennapjait tudatosan megélő nők lapja. Szókimondás, frissesség, a trendekre való gyors reagálás jellemzi.

TOVÁBB

 

sportgeza_logo.jpg

A Sport Géza 2008 júniusa óta az Index.hu sportmelléklete. Lényegre törő és tárgyszerű, friss szemléletű stílusban és megközelítéssel, tabuk nélkül kezeli a sporteseményeket.

TOVÁBB

 

logo_totalcar.jpg

A Totalcar Magyarország legolvasottabb autós magazinja (az Index 2000-ben alapított melléklete), mely az Index.hu címlapjáról is elérhető.

TOVÁBB

 

logo_velvet.jpg

A Velvet piacvezető bulvárkiadvány, a hazai és a külföldi celebvilág legfrissebb híreivel.

TOVÁBB

 

bloghu_logo.jpg

A Blog.hu Magyarország legnagyobb blogszolgáltatója.

TOVÁBB

Cimkék: Online

A bejegyzés trackback címe:

https://cempx.blog.hu/api/trackback/id/tr237300865
CEMP Experience © 2014 ÁSZF