CEMP Experience

Márkáink: Színház.hu

2015. április 27. - CEMPX

Színház.hu

szinhaz.jpgA magyar előadóművészet és a színházi szakma legjelentősebb fóruma professzionális szakembereknek és a nagyközönség számára egyaránt.

Színház.hu a legnagyobb, színházzal foglalkozó portál Magyarországon. Adatbázisában összegyűlt írások, fényképek és mozgóképek az ezredforduló óta hűen tükrözik a magyar színházi élet történéseit. A portál teret ad a színházi szakma közléseinek, kiáltványainak, és azonnal tudósít minden színházi történésről - ezáltal a magyar színházi szakma, és a színházi iránt érdeklődő közönség első számú online tájékozódási pontjául szolgál. Hírei a hírolvasók és a social media felületein is jelen vannak. Ha színházi téma után kutatunk a világhálón, a portál híreit a keresők legtöbbször első helyen, de szinte mindig első oldalon hozzák.

Színház.hu elsősorban hírportál: kritikát nem közöl, állást nem foglal, az eseményekkel kapcsolatban pártatlan, azonnali és objektív tájékoztatásra törekszik. Hasábjain a prózai színházi tartalmak mellett szerepet kapnak a zenei műfajok is, mind országos, mind határon túli viszonylatban. Az portál egyik kiemelten fontos eleme a fórum, melybe indulása óta közel ötszázezer bejegyzés került.

Színházműsor applikáció

logo_szinhazmusor.jpg

A Színház.hu a Blueray Kft-vel együttműködésben elkészítette Önnek a Színházműsor alkalmazást, amelynek segítségével bárhol, bármikor megtudhatja, milyen előadások vannak a magyar színházakban, kereshet a színészek, előadások, színházak között, és teljes árú vagy akciós jegyeket is vásárolhat. Színház az egész világ: legyen a Színházműsor alkalmazással az összes színház, színész, színésznő, előadás, jegy, vagyis az egész világ a zsebében!

Színházak Éjszakája 

szinhazak-ejszakaja-2014.jpgÓriási érdeklődés mellett zajlott a 2014-es Színházak Éjszakája.Az éjszakába nyúló rendezvényen 27 színház vett részt mintegy 300 programmal. A teátrumok erre az alkalomra született produkciókkal, nyílt próbákkal, rendhagyó koncertekkel, interaktív programokkal fogadták a látogatókat, akik a most induló évad új előadásaiból is ízelítőt kaphattak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cempx.blog.hu/api/trackback/id/tr867301087
CEMP Experience © 2014 ÁSZF