CEMP Experience

Kiadványok

2015. április 27. - CEMPX

Koncz Zsuzsa - Aréna 10 - (2CD+DVD)

koncz_zs.JPGKoncz Zsuzsa az egyetlen magyar énekesnő, aki tizedszer is az Aréna színpadára lépett 2014. március 14-én. 
Az elsöprő erejű megakoncert csaknem kétórás felvétele, huszonhárom dallal, egy DVD-n és két CD-n jelent meg egy tizenhat oldalas, koncertfotókat tartalmazó, egyedi füzet kíséretében. „Óriási tér, hatalmas színpad. Bizony, kis porszem vagy ott középen. Komoly elhatározás, bátorság, akarat és erő kell ahhoz, hogy kimenj a reflektorok fényébe tizenkétezer ember elé. Az első pár lépés nem könnyű, de kimentem. Tizedszer is” – írja az exkluzív kiadvány kísérőfüzetében Koncz Zsuzsa. A példátlan pályafutáshoz méltó 10. jubileumi est fellépő vendége Bródy János és Tolcsvay László, a koncert második felének meglepetése pedig az Óbudai Danubia Zenekar volt. A Koncz-dalokat a nagy zenekarra hangszerelte és vezényelt: Pejtsik Péter. „Ezzel a tizedik sportcsarnok/arénabeli koncerttel úgy éreztem, adósa voltam azoknak, akik szeretik a dalaimat, a közönségemnek, akik mindig itt voltak velem, akikkel értjük egymást.Meg persze, önmagamnak is. Azt gondoltam, ez a koncert lesz az a bizonyos pont az i betűn, ami még feltétlenül szükséges ahhoz, hogy minden kerek, egész legyen.Ma már nem tudom, hogy ez valóban az a pont volt-e, ami egy regény végére kívánkozik, de annyi biztos, hogy legbelül kivételesen fontossá vált számomra, hogy létrejöjjön” – folytatja a bevezetőben a Kossuth-díjas énekesnő. 
Koncz Zsuzsa márciusi nagy koncertje a magyar zene és a 2014-es év kiemelkedő eseménye volt. Ezt örökíti meg a most megjelent egyedülálló kiadvány is.

Várkonyi Judit - Veronika fél élete - könyv

veronika_fel_elete.jpgVeronika fél élete című könyv betekintést enged az opera világába, és azon túlra, egy művész emberi sorsába is. "Egy lakásig vezeti az olvasót, amelyben egy nő él két gyerekkel, jelmez nélkül, hétköznapi problémákkal, emlékekkel, fájdalmakkal, örömökkel" - fogalmazott a szerző az Erkel Színházban megrendezett könyvbemutatón, amelyen Csákányi Eszter olvasott fel a könyvből.

 

 

 

 

 

 

Cimkék:

A bejegyzés trackback címe:

https://cempx.blog.hu/api/trackback/id/tr887320148
CEMP Experience © 2014 ÁSZF